Vilken helg!!!

Nu är jag TRÖTT!

Igår var vi först och hälsade på Maximilian som hade 3-årskalas. Det var många människor där och jag fick smaka lite tårta. När ingen såg, smakade jag av tårtresterna direkt ur soppåsen också.
Det är svårt att ligga och vila när man ska hålla koll på vad alla människor gör.

På kvällen följde jag med matte till hennes kompis. Dels blev det en ganska lång promenad dit. Sedan fanns det 2 hundar där. Samma som jag träffade vid nyår; Vilma (labrador) 5 år och Holiday (terrier) snart 1 år. Kul att busa med dem. Fast Vilma lät lite som när åskan går. Holiday var jätteskoj att jaga runt, speciellt när vi gick ut på gården.

Idag har jag träffat min storasyster Belle. Vad stor hon är...........!! Men jättesnäll. Jag fick låna både hennes bädd och hennes tuggben inne. Efter en stund gick vi ut på gården och hoppade i snön. Jag var ju bara tvungen att även testa mina röstresurser. Jag brukar inte låta i vanliga fall, men nu försökte jag "prata" med syrran.
Det känns bra att få träffa någon av sin egen sort. Det är som om hon förstod att det är kul att lägga tassen på ryggen. Hon gjorde ju likadant. Andra hundar jag har träffat verkar inte förstå det.
Vi kom överens om att försöka träffas fler gånger.

Så nu är jag JÄTTETRÖTT!!!!!! Ska sova länge...........

Ni kan se lite på korten hur kul vi hade.Kommentarer
Postat av: Belle, Jelena och Marjo

Belle hälsar så gott till brorsan! Storsyrran är också jättetrött, men också hur nöjd som helst! Kul att ni kom, vi ses definitivt gärna fler gånger!!!

Kram till er alla två som fyrbenta från oss. //Belle

2009-02-22 @ 15:42:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0