4 månader

Tänk att man då "fyller" 4 månader idag. Nu har jag bott en månad (och en dag) hos min nya familj. Undrar just hur mamma och pappa har det. Kanske längtar de lite efter mig......

Hur ser jag ut?
Jag har i alla fall ökat 5 kg sedan jag flyttade hit, så nu väger jag 19 kg. Jag är ung. (lite svårt att måta kanske) 53 cm hög, vilket är en ökning med ca 9 cm. jag har fått lite annat sorts hår på kroppen. Är fortfarande mjukis, men lite mer lockig och lite mörkare. Jag skickar en bild om några dagar, så får ni se.

Idag har vi varit ute och åkt skoter, madrasser och bob. Ja, inte jag förstås. Jag sprang mest upp och ner för backen. Så nu är jag väldigt trött.

Det kliar ganska mycket i mina tänder, så jag tycker om att tugga på pinnar ute. Speciellt småkvistar. Jag har fått tuggben inne också.

Inte så bra!!!
Jag tycker också mycket om att smaka på bajsklumpar utomhus, även mina egna. Det verkar de inte tycka om.
Jag har heller inte lärt mig att säga ifrån när jag behöver bajsa. Så fortfarande blir jag tvungen att lägga lite på golvet inne på nätterna ibland. Helst då på en matta.

Bra!!!!
Jag får vara ganska mycket i bilen på veckodagarna. när alla har jobb att göra. Där trivs jag bra. Jag sover en hel del.
Däremot är det inte lika roligt att vara ensam hemma. Dock går det bra med ca en timme, om jag just fått vara ute på promenad innan.
Sist jag var ensam hemma, passade jag på att lägga mig i skinnsoffan. Det brukar jag inte få göra annars.

Den ena katten som jag bor ihop med, börjar vänja sig vid att jag är här. Men det är ju så förtvivlat roligt att försöka få katterna att leka med mig. Så det blir istället lite rädda för mig, när jag kommer. Å jag som bara vill leka.

Kommentarer
Postat av: Margaretha

Låter som du har beskrivit våran Whoopi. Äter bajsklumpar och har inte lärt sig att säga till på nätterna. Tur att han "bara" låg i soffan och inte kom på att han skulle smaka på den.

2009-01-26 @ 07:54:33
URL: http://www.uniquedogs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0